skip to Main Content
U SINDIKATU JE SNAGA i ZAJEDNO SMO JAČI
Neovisni, Jedinstveni, Solidarni, Otvoreni, Humani, Transparentni
sufbih@gmail.com Tel: 033 207 024, Fax: 033 219 503
Sretna Nova 2024.godina

Sretna nova 2024.godina

U povodu predstojećih novogodišnjih praznika svim članovima Sindikata, njihovim porodicama, kao i svim građanima Bosne i Hercegovine u ime Samostalnog sindikata državnih službenika i namještenika u organima državne službe, sudskoj vlasti i javnim ustanovama u Federaciji BiH i u svoje ime, upućujem iskrene čestitke.

Iza nas je godina koja je pokazala da se znamo i možemo suočiti i s najsloženijim problemima. Obzirom da očekujemo da će i 2024. godina pred nas staviti nove izazove, vjerujem da ćemo i naredne godine pokazati visok nivo odgovornosti i međusobnog poštovanja i uvažavanja.

U nadi da ćemo novu, 2024. godinu, dočekati kako priliči i u atmosferi radosti i slavlja, želim vam ostvarenje svih vaših želja i ciljeva.

Nadamo se da će naredna 2024. godina donijeti, prije svega više povjerenja u Sindikat, da će Sindikat potvrditi svoj pravac djelovanja u borbi za pravedan odnos prema svakom svom članu sindikata, biti otvoren, transparentan i zašititi prava radnika.

Naša snaga je u našem jedinstvu i međusobnom uvažavanju. Budimo strpljivi u problemima, ali ustrajni kako bismo ih rješavali sve probleme uposlenika.

S našim Sindikatom niko nije i ne smije biti sam, pa neka je svakom članu naše velike porodice još jednom Sretna i uspješna Nova 2023. godina!

Predsjednik Sindikata

Samir Kurtović, magistar prava

Back To Top