skip to Main Content
Neovisni, Jedinstveni, Solidarni, Otvoreni, Humani, Transparentni
sufbih@gmail.com Tel: 033 207 024, Fax: 033 219 503
PREDSJEDNIK SINDIKATA UPRAVE REPUBLIKE SRPSKE POSJETIO SAMOSTALNI SINDIKAT DRŽAVNIH SLUŽBENIKA I NAMJEŠTENIKA FEDERACIJE BIH

PREDSJEDNIK SINDIKATA UPRAVE REPUBLIKE SRPSKE POSJETIO SAMOSTALNI SINDIKAT DRŽAVNIH SLUŽBENIKA I NAMJEŠTENIKA FEDERACIJE BIH

U prostorijama Samostalnog sindikata državnih službenika i namještenika Federacije BiH, održan je radni sastanak sa predsjednikom Sindikata uprave RS, gospodinom Božom Marićem.

Tema sastanka je bila razmjena informacija o stanju u sindikatu. Predsjednik Samostalnog sindikata državnih službenika i namještenika Federacije BiH Samir Kurtović, upoznao je Božu Marića o aktivnostima koje vodi sindikat, i to o Kolektivnom ugovoru, deblokadi rada Ekonomsko-socijalnog vijeća i sa aktuelnim stanjem u Samostalnom sindikatu državnih službenika i namještenika FBiH.

Također, predsjednik Božo Marić inforimisao je sindikat o aktivnostima koje vodi Sindikat uprave RS, sa posebnim akcentom na aktivnostima o povećanju članstva sindikata.

U jako prijatnoj atmosferi dogovoren je nastavak saradnje između dva reprezentativna sindikata kao i za aktivnosti koje će se dešavati u narednom periodu.

Back To Top