skip to Main Content
U SINDIKATU JE SNAGA i ZAJEDNO SMO JAČI
Neovisni, Jedinstveni, Solidarni, Otvoreni, Humani, Transparentni
sufbih@gmail.com Tel: 033 207 024, Fax: 033 219 503
ODRŽAN SASTANAK U OPĆINI VELIKA KLADUŠA

ODRŽAN SASTANAK U OPĆINI VELIKA KLADUŠA

Dana 21.05.2021. godine u prostorijama Općine Velika Kladuša održan je sastanak sa novoizabranim predsjednikom Sindikalne organizacije Općine Velika Kladuša, Senadom Šehićem i zamjenicom Sindikalne organizacije Mirsadom Omanović.

Sastanku je prisustvovao i pomoćnik načelnika Općine Velika Kladuša, koji je ujedno i član Sindikalne organizacije Općine Velika Kladuša.

Predsjednik Samir Kurtović je čestitao novoizabranom predsjedniku kao i na ulasku novih 13 članova.

Predsjednik Samostalnog sindikata je na sastanku također upoznao sve prisutne članove o svim mogućnostima koje nudi Sindikalna organizacija za sve članove Sindikata, kao i za članove  SO Općine Velika Kladuša, a koji se odnosi na pružanje pravne pomoći, zastupanje po pravima Kolektivnog ugovora, dodjeli jednokratnih novčanih pomoći, organizaciji i učešću na sportskim igrama kao i ostalim aktivnostima.

Sindikalni odbori se zahvalio rukovodstvu Sindikata na posjeti, podržao dosadašnje aktivnosti Sindikata, te izrazili zadovoljstvo sa dobrom komunukacijom između Koordinacioog odbora, stručne službe Sindikata i sindikalne organizacije.

 

Back To Top