skip to Main Content
Tel.: +387 33 207 024 E-mail: sufbih@gmail.com
Image1

Predstavnici Samostalnog sindikata državnih službenika i namještenika uzeli su učešće na 12. Sportsko-rekreativnim susretima Jugoistočne Evrope. Igre su održane u Kladovu – Republilika Srbija, od 19-22.09.2019. godine, a organizator i domaćin susreta bio je Sindikat pravosuđa Srbije.

Učešće na ovogodišnjim susretima uzeli su još i Sindikat uprave Srbije, Sindikat pravosuđa i uprave Crne Gore, Sindikat UPOZ iz Makedonije, Sindikat uprave Republike Srpske i po prvi put, učešće na sindikalnim igrama, uzeli su i predstavnici Samostalnog sindikata državnih službenika i zaposlenika u institucijama BiH.

Susreti su održane u fer i prijateljskoj atmosferi, a takmičenje se odvijalo u disciplinama: mali nogomet, košarka, basket, odbojka na pijesku, pikado, stoni tenis, streljaštvo, šah i plivanje.

Pored navedenih standardnih disciplina, održano je takmičenje i u dvije revijalne discipline: nadvlačenje konopca i kuhanje riblje čorbe.

Naši takmičari imali su dobre rezultate u svim disciplinama, a prvo mjesto osvojili su u stonom tenisu.

U finalnom nadvlačenju konopca odvijala se dramatična borba, u kojoj smo nakon trećeg pokušaja, savladani od ekipe Sindikata iz Crne Gore.

Naša riblja čorba osvojila je treće mjesto.

Domaćini su obezbijedili ugodan smještaj i dobre sportske terene, na zadovoljstvo svih učesnika.

Cilj susreta bio je da se kroz druženja i razna takmičenja unaprijedi dosadašnja dobra saradnja, te razmijene stečena i steknu neka nova iskustva i saznanja u radu sindikata.

Back To Top