skip to Main Content
Tel.: +387 33 207 024 E-mail: sufbih@gmail.com
DSC 9676

U organizaciji Samostalnog sindikata državnih službenika i namještenika u organima državne službe, sudskoj vlasti i javnim ustanovama u FBiH, održane su jubilarne  1o. Sindikalne sportske, u periodu 05. – 08.09.2019. godine, u Neumu.

Na svečanoj ceremoniji otvaranja igara, pored učesnika, prisustvovali su i gosti iz sindikata Crne Gore, Srbije, Makedonije i Republike Srpske.

Deset koordinacionih odbora se takmičilo u deset sportskih disciplina, te su igre protekle u dobrom raspoloženju, fer igri i lijepom druženju.

Pored učesnika i gostiju, igre je podržao i veliki broj sponzora koji su na simboličan način doprinijeli organizaciji igara i najuspješnijim ekipama dodijelio prigodne poklone, a to su: R media, Red Bull, Grawe osiguranje,Podravka, Oriflame, Tupperware, voda Vivia, Carski vinogradi, Bh Telecom.

Pehar za fair play igru dodijeljen je ekipi Zeničko- dobojskog kantona.

UKUPAN PLASMAN:

  1. mjesto – Kordinacioni odbor FKO
  2. mjesto – Koordinacioni odbor KS
  3. mjesto – Koordinacioni odbor TK

Pehar za fair play igru dodijeljen je ekipi Zeničko- dobojskog kantona.

Na ceremoniji zatvaranja igara,  predsjednik Sindikata, Samir Kurtović, izrazio je zadovoljstvo što je svečana ceremonija otvaranja, kao i dvodnevno takmičenje na sportskim igrama, protekli na zavidnom nivou, te se zahvalio svim članovima Organizacionog odbora i predsjednicima koordinacija na uloženom trudu i odličnoj organizaciji.

Back To Top