skip to Main Content
Neovisni, Jedinstveni, Solidarni, Otvoreni, Humani, Transparentni
sufbih@gmail.com Tel: 033 207 024, Fax: 033 219 503
OBAVIJEST ZA ČLANOVE SINDIKATA

OBAVIJEST ZA ČLANOVE SINDIKATA

Poštovani članovi, Samostalni sindikat državnih službenika i namještenika u organima državne službe. sudskoj vlasti i javnim ustanovama u  FBiH, potpisao je ugovor o poslovnoj saradnji sa firmom AA SPORT d.o.o. u daljem tekstu FitPass.

FitPass je koncept koji Vam omogućava da sa samo jednom karticom i jednom članarinom koristite preko 80 sportskih i rekreativnih objekata u BiH. 

Link oficijelne stranice, te link na kojem možete pronaći koji su objekti u njihovom sistemu, kao i Facebook i Instagram linkovi su idući:

https://fitpass.ba/

https://fitpass.ba/objekti

https://www.facebook.com/fitpass.ba/

https://www.instagram.com/fitpass.ba/

Trenutno je FitPass raprostranjen na više od 10 gradova u BiH, ali će uskoro i taj broj biti veći: Sarajevo, Mostar, Tuzla, Zenica, Banja Luka, Bijeljina, Tešanj, Travnik, Široki Brijeg, Bihać, Vitez.

Neke od aktivnosti koje nude su : teretana, yoga, aerobic/fitness/pilates, plivanje, ples, tenis,  zumba, pikado, stoni tenis…

Cijena za paket koji je ponuđen, a to je paket od 30/31 termin, u slobodnoj prodaji za fizička lica iznosi 75KM. 

Međutim, Vama kao članovima, Sindikat je obezbijedio veliki popust, a isti je naveden u upustvu za uplatu članarine.

Podaci potrebni za izradu FitPass kartice i unos u sam sistem su idući: ime, prezime, broj mobitela, E-mail adresa, kao i adresa kompanije u kojoj radite gdje ćemo poslati karticu.

Sve Vaše prijave i uplate će se primati najkasnije do 10.10.2019. jer je potreban određeni broj dana da se kartice izrade, s obzirom su personalizirane, a zatim će sve te kartice dostaviti i aktivirati ih od 15.10.2019. godine.

Od 15.10.2019. do 10.11.2019. počinje teći novi termin za prijave i uplate, za one koji ne budu sada stigli, i te kartice će biti aktivirane od 15.11.2019. Svaki naredni mjesec će ići po istom principu.

Sve prijave sa traženim podacima dostavljate na: m.zimic@fitpass.ba , a uplatu vršite prema uplatnici u prilogu.

Uplata je vezana za mjesečnu članarinu, dakle kartice koristite mjesec dana od dana aktivacije, 30/31 termin znači da svaki dan u toku mjeseca možete koristiti karticu u zavisnosti da li mjesec ima 30 ili 31 dan.

Svaki idući mjesec 7 dana ranije opet možete da uplatite kako biste aktivirali karticu za idući mjesec. Mjesečnu pauzu možete napraviti kada god želite, kartica ostaje kod Vas samo je dovoljno da uplatite do 10-tog u mjesecu kako bi aktivirali karticu za željeni mjesec.

Još jedna osoba uz Vas (supružnik, momak/djevojka, brat, sestra, roditelj, prijatelj) može kupiti karticu po istim uslovima, samo ukoliko karticu uzimate i Vi, dakle plaća istu cijenu kao i vi.

Jedino ograničenje FitPass-a jeste: jedan dan – jedan termin!

Dakle, ne možete ujutro ići u Fitness centar, a navečer na bazen, dakle jedan dan – jedan objekat.

Ukoliko dijete do 14 godina koristi Vašu karticu, ograničenje je isto, tako da jedan dan karticu možete koristiti Vi, drugi dan Vaše dijete.

Orijentir za sve je njihova stranica, tako da bilo kakva informacija vezana za neki objekat da Vas zanima: da li je termin vremenski ograničen, da li je potrebna najava termina, u kojem terminu su grupni treninzi i sl. možete pronaći na njihovoj stranici:  

https://fitpass.ba/objekti

Ulazite u objekte tako što na ulazu date Vašu karticu, a oni Vas upišu u naše forme ulazaka, i stavite Vaš potpis, u objektima u kojima imamo čitače samo prislonite Vašu karticu.

Uputstvo za plaćanje je OVDJE.

 

„Ne prestajemo vježbati jer starimo, već ostarimo zato što smo prestali vježbati.“

           Dr. Kenneth Cooper

 

Back To Top