Početna stranica Vaša pitanja Kontakt informacije
 
Svako dobro Bosno i Hercegovino
BOSNO I HERCEGOVINO, SRETAN TI DAN DRŽAVOSTI!
Reagovanje Sindikata na Zakon o državnoj službi Federacije BiH
Upavi odbor Sindikata državnih službenika i namještenik u FBiH uputo je Zaključak, kojim se protivi stavljanju na mandate državnih službenika iz člana 7, stav 1, tačka a) podtačka 3 kao i tačka b) Rukovodeći državni službenici (podtačke 1, 2 i 3), na način kako je to definisano članom 14.
Pregovaracki timovi Vlade FBiH i Sindikata postigli
S P O R A Z U M sa 9 tacaka.


Reagovanje članstva na kašnjenja plaća
Nakon reagovanja članstva Općinskog suda u Sarajevu zbog kašnjenja plaća, održan je zajednički sastanak, na kojem su dogovorene dalje aktivnosti po navedenom pitanju.
Z a p i s n i k
RAMAZAN ŠERIF MUBAREK OLSUN
Svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti upućujemo iskrene čestitke povodom nastupajućeg mjeseca Ramazana, uz želju da ga dočekaju i provedu u zdravlju i sreći, sa svojom porodicom, dragim ljudima, komšijama...
PROTESTI UPOZORENJA...
Predsjednik Sindikata državnih službenika i namještenika u FBiH odaje priznanje kantonalnim koordinacionim odborima ovog sindikata,  koji su aktivno, sa svojim članovima učestvovali u organizaciji i održavanju Protesta, održanog 30. maja 2013. godine i zahvaljuje svim članovima  sindikata na doprinosu u potpuno uspješnom i, bez ikakve sumnje, reprezentativnom skupu, u kome je, prema oficijelnim podacima i procjenama organizatora, učestvovalo više od 8 hiljada članova Saveza samostalnih sindikata.
CESTITKA ZA DAN SINDIKATA
Svim članovima, kao i organima i tijelima Sindikata državnih službenika i namještenika u Federaciji Bosne i Hercegovine, upućujemo čestitke za uspješan rad i zalaganje u ostvarivanju sindikalnih prava, sa željom da 18. Maj – Dan sindikata / 23-godišnjicu,  provedu u dobrom raspoloženju.
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sljedeća > Kraj >>

Rezultati 85 - 91 od 178
 
Info
 Tel.: +387 33 207 024
 Fax. +387 33 219 503 
 E-mail:

Image


 
 
© 2006-2008 www.sufbih.ba